Foto’s zomerkamp

Afgelopen zomerkamp hebben we jullie op de hoogte gehouden via onze zomerkampblog. We hopen dat jullie daarvan hebben genoten. De blog is nog terug te lezen om beatrixgroep.nl/zomerkamp. Tijdens zomerkamp hebben we natuurlijk nog veel meer foto’s gemaakt welke we allemaal afgeschermd op onze website willen plaatsen. Omdat nog niet alle ouders het privacyformulier hebben ingevuld, kost dit ons helaas veel werk om uit te zoeken wie er wel of niet op mag staan. Ook wordt het publiceren van de groepsfoto’s hierdoor bemoeilijkt.

We hopen daarom dat alle ouders die dat nog niet hebben gedaan het Voorkeursformulier Bijzonder Persoonsgegevens willen invullen en mailen naar info@beatrixgroep.nl. Vanwege de AVG (privacy-wet) hebben we van iedereen actief toestemming hiervoor nodig. Dit formulier is te vinden op https://www.beatrixgroep.nl/officiele-documenten/. Bedankt voor uw hulp! Zo kan hopenlijk iedereen genieten van de kampfoto’s!

Voor nu hebben we hierbij de time-lapses van het heen en terugvaren naar kamp. Deze zijn te bekijken via onderstaande link.

Bekijk op Youtube!

Geplaatst in Nieuws.