Inpakdag

Afgelopen zaterdag, tijdens de laatste opkomst, was de inpakdag. Vanaf vroeg in de ochtend zijn we met de leiding bezig geweest om de Cirkel in te pakken voor zomerkamp. En tijdens de opkomst hebben we met de hulp van alle kinderen ontzettend veel werk kunnen verrichten, terwijl we tussendoor nog zwemmend genoten van het heerlijke weer. Iedereen complimenten voor het harde werken!

We hebben de vletten op het dek gehesen, het steigermateriaal en de sjorpalen weer daarin gelegd, de kano’s naar binnen getild, alle tenten vanuit het tentenhok naar de Cirkel verplaatst, broodrekken, koelboxen, en grote jerrycans zijn in het grote lokaal gepositioneerd: de Cirkel is gevuld en klaar voor het zomerkamp! Op dinsdag 31 juli, tussen 19:00 en 20:00, kan de bagage van de kinderen worden gebracht, zodat we met alle spullen op 1 augustus kunnen vertrekken!

Dit was ook helaas al de laatste opkomst… Maar niet getreurd: over een maandje hopen we iedereen op 8 of 10 augustus te zien op station Roermond voor het begin van een heerlijk zomerkamp! We kijken er vol verlangen naar uit!

Geplaatst in Zomerkamp.