Onze stafleden

Sanne Boots

Hoofdleiding
Hoi, ik ben Sanne. Dit wordt mijn 5e jaar als staflid en na een aantal jaar aan Schipper ervaring neem ik de taak van Hoofdleiding op me. Naast die functie draai ik gezellig mee met het Maasvendel. Ik heb er zoals altijd veel zin in en ik weet zeker dat het weer een super leuk jaar gaat worden! Buiten waterscouting studeer ik Werktuigbouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen op de Hogeschool Fontys in Venlo.

Marloes van den Ham

Druppelvendel Schipper
Hoi, ik ben Marloes. Dit wordt mijn 3e jaar als staflid en mijn 2e jaar als schipper van het Druppelvendel. Ik heb er weer super veel zin in :). Buiten scouting studeer ik mediavormgeving in Roermond.

Luca Creemers

Roervendel Schipper
Hoi! Ik ben Luca. Ik ben derdejaars staflid van het roervendel en dit jaar neem ik ook de Schippers taak op me. Net als vorig jaar heb ik er weer super veel zin in! Ik studeer aan de opleiding Built Environment op hogeschool Zuyd in Heerlen. Verder ben ik een groot autoliefhebber, met name van Alfa Romeo’s.

Max Seegers

Maasvendel Schipper
Heyhey, ik ben Max, ik ben nu voor het 5e jaar roervendel staf! Naast het leiding zijn studeer ik International Marketing op Fontys Venlo.

Cheyenne Fonteijn

Maasvendel Staflid
Hallo ik ben Cheyenne, na twee jaar druppelvendel leiding te zijn en een jaar Roervendel, ga ik dit jaar weer terug naar het Druppelvendel om er een super jaar van te maken met de kids! Door de weeks studeer ik Mechatronica op de Hogeschool Fontys in Eindhoven.

Brechje Lamerigts

Druppelvendel Staflid
Hoi! Ik ben Brechje, dit is mijn derde jaar als DV staflid! Doordeweeks studeer ik logopedie in Nijmegen. Ik heb super veel zin om er met de kinderen een topjaar van te maken!

Anne Sophie de Neef

Druppelvendel Staflid
Hoi, ik ben Anne Sophie. Dit is mijn eerste jaar als leiding van het druppelvendel en ik heb er superveel zin in! Buiten scouting zit ik op 6 vwo.

Tom Obbens

Druppelvendel Staflid

Maas Goossens

Druppelvendel Staflid

Robin Leistra

Roervendel Staflid
Hoi, ik ben Robin. Dit wordt mijn tweede jaar als Roervendel staflid. Ik heb heel erg veel zin in dit seizoen! Doordeweeks studeer ik Biomedical Sciences op de universiteit in Maastricht.

Bryan Cox

Roervendel Staflid
Hoi! Ik ben Bryan, dit zal mijn 2e jaar worden als staflid voor het Roervendel! Verder studeer ik technisch specialist personenauto's in Helmond.

Daan Keulen

Roervendel Staflid

Tijs Beijnsberger

Roervendel Staflid
Hoi, Ik ben Tijs. Dit zal mijn eerste jaar als Staflid worden van het Roervendel! Naast scouting studeer ik ook ICT in het mooie Roermond!

Koen Peters

Roervendel Staflid

Kim Obbens

Roervendel Staflid
Hoi ik ben Kim, dit jaar wordt mijn tweede jaar druppelvendel leiding.

Bas Peters

Technische Staf
Hoi! Dit word mijn vijfde jaar als staflid en eerste jaar als technische staf. Buiten waterscouting studeer ik voor Maritiem Officier op de Hogeschool in Vlissingen.

Djowie Obbens

Technische Staf
Hoi! Ik ben Djowie. Dit wordt mijn 3e jaar als leiding en dit jaar ben ik actief bij de Technische staf. Door de week studeer ik in Leeuwarden.

Jitse Bax

Technische Staf
Hoi, ik ben Jitse. Nadat ik 8 jaar als jeugdlid op scouting heb gezeten, ben ik dit jaar voor de tweede keer leiding bij het Roervendel! Door de weeks doe ik een opleiding tot basislasser.

Jochem Lokkart

Technische Staf
Hoi ik ben Jochem, na 5 jaar staflid te zijn van de vendels begin ik nu bij de Technische staf. Ik studeer werktuigbouwkunde in Eindhoven.

Jorick Martens

Technische Staf
Hoi ik ben Jorick, ik ben dit jaar voor het tweede jaar TS. Daarvoor ben ik drie jaar staflid geweest bij het Roervendel. Ik zit nu in mijn laatste jaar van Werktuigbouwkunde aan de TUe in Eindhoven.

Thijs Heijman

Technische Staf
Hoi ik ben Thijs, ben lid van de Technische Staf (TS) en houdt me bezig met het onderhoud aan De Cirkel.