Onze stafleden

Sanne Boots

Hoofdleiding
Hoi, ik ben Sanne. Dit wordt mijn 6e jaar als staflid en dit jaar neem ik voor het tweede jaar de taak van Hoofdleiding op me. Naast die functie draai ik gezellig mee in het Maasvendel. Ik heb er zoals altijd veel zin in en ik weet zeker dat het weer een super leuk jaar gaat worden! Buiten waterscouring studeer ik Industrieel Product Ontwerpen op de Hogeschool Fontys in Venlo.

Maas Goossens

Druppelvendel Schipper
Hoi, ik ben Maas en ik zit nu in mijn tweede jaar druppelvendel staf. Daarnaast ben ik dit jaar ook samen met Tom schipper hiervan. Buiten scouting studeer ik ook nog industrieel product ontwerp in Eindhoven.

Luca Creemers

Roervendel Schipper
Hoi! Ik ben Luca. Ik ben vijfdejaars staflid van het roervendel en dit jaar neem ik net zoals afgelopen twee jaar ook de schippers taak op me. Ik heb weer super veel zin in het nieuwe seizoen! Na mijn hbo studie ben ik gaan werken als bouwtoezichthouder voor de gemeente Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik op het water of op de golfbaan te vinden. Verder ben ik een groot autoliefhebber, met name van Alfa Romeo’s

Max Seegers

Maasvendel Schipper
Heyhey, ik ben Max, ik ben nu voor het 8e jaar staf en dit jaar zal ik nogmaals staf zijn bij het Maasvendel! Naast het leiding zijn studeer ik International Marketing op Fontys Venlo.

Daphne Keijsers

Druppelvendel Staflid
Hoi ik ben Daphne, dit jaar word mijn eerste jaar als staf. Naast scouting doe de opleiding maatschappelijke zorg.

Tom Obbens

Druppelvendel Staflid

Tijs Beijnsberger

Roervendel Staflid
Hoi, Ik ben Tijs. Dit zal mijn 2de jaar zijn als staflid binnen het Roervendel. Ik heb er in ieder geval zin en ik hoop jullie ook. Door het dagelijks leven werk ik als junior ICT support engineer bij een servicedesk in Weert. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met computers en auto racen.

Robin Leistra

Roervendel Staflid
Hoi, ik ben Robin. Dit wordt mijn derde jaar als Roervendel staflid. Ik heb heel erg veel zin in dit seizoen! Doordeweeks studeer ik Biomedical Sciences op de universiteit in Maastricht.

Anne Sophie de Neef

Roervendel Staflid
Hoi, ik ben Anne Sophie. Na twee jaar leiding bij het druppelvendel te zijn geweest, wordt ik nu leiding in het roervendel. Ik heb heel veel zin in komend seizoen! Doordeweeks studeer ik European studies op de universiteit in Maastricht.

Koen Peters

Roervendel Staflid
Hoi! Ik ben Koen. Ik heb super veel zin om te beginnen aan mijn tweede jaar als staflid! Hiernaast neem ik binnen de scouting dit jaar de taak van secretaris van het verenigingsbestuur op me. Buiten scouting focus ik me met mijn collega’s op het leiden van een bedrijf dat zich begeeft in de Fashion en Music industrieën. Óók pak ik graag een paar keer per week de saxofoon uit de koffer!

Brechje Lamerigts

Maasvendel Staflid
Hoi! Ik ben Brechje, dit is mijn vierde jaar als MV staflid! Doordeweeks studeer ik logopedie in Nijmegen. Ik heb super veel zin om er met de kinderen een topjaar van te maken!

Jochem Lokkart

Technische Staf
Hoi ik ben Jochem, na 5 jaar staflid te zijn van de vendels begin ik nu bij de Technische staf. Ik studeer werktuigbouwkunde in Eindhoven.

Bas Peters

Technische Staf
Hoi! Dit word mijn vijfde jaar als staflid en eerste jaar als technische staf. Buiten waterscouting studeer ik voor Maritiem Officier op de Hogeschool in Vlissingen.

Bryan Cox

Technische Staflid

Marloes van den Ham

Technische staf
Hoi, ik ben Marloes. Ik heb 4 jaar achter de rug als druppelvendelleiding en dit jaar ga ik helpen bij het technische team van scouting! Ik heb er heel veel zin in 🙂

Jitse Bax

Technische Staf
Hoi, ik ben Jitse. Nadat ik 8 jaar als jeugdlid op scouting heb gezeten, ben ik dit jaar voor de tweede keer leiding bij het Roervendel! Door de weeks doe ik een opleiding tot basislasser.

Jorick Martens

Technische Staf
Hoi ik ben Jorick, ik ben dit jaar voor het tweede jaar TS. Daarvoor ben ik drie jaar staflid geweest bij het Roervendel. Ik zit nu in mijn laatste jaar van Werktuigbouwkunde aan de TUe in Eindhoven.

Thijs Heijman

Technische Staf
Hoi ik ben Thijs, ben lid van de Technische Staf (TS) en houdt me bezig met het onderhoud aan De Cirkel.