Onze stafleden

Yari Kraak

Hoofdleiding
Hoi! Dit wordt mijn zevende jaar als staflid en mijn derde jaar als Hoofdleiding. Naast hoofdleiding ben ik dit jaar weer Maasvendelleiding. Afgelopen jaren ben ik vier jaar staflid bij het Roervendel geweest, daarna een jaartje bij het Maasvendel, en afgelopen jaar bij het Druppelvendel. Ik heb er net als afgelopen jaren ontzettend veel zin in om er een geweldig jaar van te maken samen met alle andere stafleden! Tussen de opkomsten door studeer ik voor de Master Wiskunde op de Radboud universiteit in Nijmegen.

Olivia Parren

Schipper Druppelvendel
Hoi, ik ben Olivia. Dit word mijn 3e jaar als Druppelvendel leiding en 2e jaar als schipper, en ik heb er enorm veel zin in!

Sanne Boots

Schipper Roervendel
Hoi, ik ben Sanne. Dit wordt mijn 3e jaar als Roervendel leiding, en mijn 2e jaar als schipper. Ik heb zoals altijd veel zin in, en ik weet zeker dat het een super leuk jaar gaat worden! Buiten waterscouting studeer ik Werktuigbouwkunde op de Hogeschool Fontys in Venlo.

Jochem Lokkart

Schipper Maasvendel
Hoi ik ben Jochem, na drie jaar Roervendelstaflid te zijn geweest, ben ik dit jaar voor het tweede jaar Maasvendel staflid. Dit jaar ben ik ook voor het eerst schipper van het Maasvendel. Ik studeer werktuigbouwkunde in Eindhoven.

Brechje Lamerigts

Hoi! Ik ben Brechje. Ik ben dit jaar voor het tweede jaarstaflid bij het Druppelvendel en ik heb er mega veel zin in!

Marloes van den Ham

Hoi, ik ben Marloes. Ik ben dit jaar voor het tweede jaar leiding bij het druppelvendel. Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen met de kinderen een geweldig jaar van te maken!

Djowie Obbens

Hoi! Ik ben Djowie. Dit wordt mijn tweede jaar als leiding bij het druppelvendel. Door de week studeer ik in Leeuwarden.

Kim Obbens

Hoi ik ben Kim, dit jaar wordt mijn eerste jaar druppelvendel leiding. Buiten scouting doe ik de koksopleiding in Eindhoven.

Guy Koene

Hoi, mijn naam is Guy Koene en dit word mijn eerste jaar als leiding van het druppelvendel.

Bas Peters

Ik ben Bas. Dit jaar voor het derde jaar leiding bij het Roervendel. Ik studeer in Vlissingen.

Max Seegers

Heyhey, ik ben Max, ik ben nu voor het 4e jaar roervendel staf! Naast het leiding zijn studeer ik International Marketing op Fontys Venlo.

Luca Creemers

Hoi! Ik ben Luca. Ik ben tweede jaars staflid van het roervendel. Net als vorig jaar heb ik er weer super veel zin in! Ik studeer aan de opleiding Built Environment op hogeschool Zuyd in Heerlen. Verder ben ik een groot autoliefhebber, met name van Alfa Romeo’s.

Cheyenne Fonteijn

Hallo ik ben Cheyenne, na twee jaar leiding bij het Druppelvendel te zijn geweest ben ik dit jaar Roervendelleiding. Ik heb er net zoals afgelopen jaar er super veel zin in en ik weet zeker dat dit jaar, net zoals alle andere jaren, een super leuk jaar gaat worden! Door de weeks studeer ik Mechatronica op de Hogeschool Fontys in Eindhoven.

Jitse Bax

Hoi, ik ben Jitse. Nadat ik 8 jaar als jeugdlid op scouting heb gezeten, ben ik dit jaar voor het eerst leiding bij het Roervendel! Door de weeks doe ik een opleiding tot basislasser.

Raf de Langen

Hallo, Raf de Langen is de naam. Dit jaar ondersteun ik de leiding bij het Roervendel. Ik heb er absoluut veel zin in en hoop dat het een leuk jaar zal worden. Door de week studeer ik verzorgend Ig bij Gilde opleidingen te Roermond

Marla Neumann

Hoi, ik ben Marla. Na 3 jaar Druppelvendel schipper en een jaartje weg te zijn geweest, ben ik weer terug!!! Dit jaar als Maasvendel leiding samen met Jochem en Yari. Ik heb er super veel zin in. Doordeweeks studeer ik Rechten in Nijmegen.

Thijs Heijman

Hoi ik ben Thijs, ben lid van de Technische Staf (TS) en houdt me bezig met het onderhoud aan De Cirkel.

Dorus Lamerigts

Hoi ik ben Dorus. Na drie jaar staflid bij het druppelvendel te zijn geweest, ben ik dit jaar net zoals vorig jaar TS.

Jorick Martens

Hoi ik ben Jorick, ik ben dit jaar voor het tweede jaar TS. Daarvoor ben ik drie jaar staflid geweest bij het Roervendel. Ik zit nu in mijn laatste jaar van Werktuigbouwkunde aan de TUe in Eindhoven.

Lars Wintels

Ik ben Lars, dit jaar Titan-staf.