Onze stafleden

Bas Peters

Hoofdleiding
Hoi! Dit word mijn vierde jaar als staflid en eerste jaar als hoofdleiding. Naast mijn taak als hoofdleiding ben ik dit jaar ook leiding van het Maasvendel samen met Sanne. Buiten waterscouting studeer ik voor Maritiem Officier op de Hogeschool in Vlissingen.

Marloes van den Ham

Schipper Druppelvendel
Hoi, ik ben Marloes. Dit wordt mijn 3e jaar als staflid en mijn 2e jaar als schipper van het Druppelvendel. Ik heb er weer super veel zin in :). Buiten scouting studeer ik mediavormgeving in Roermond.

Luca Creemers

Schipper Roervendel
Hoi! Ik ben Luca. Ik ben derdejaars staflid van het roervendel en dit jaar neem ik ook de Schippers taak op me. Net als vorig jaar heb ik er weer super veel zin in! Ik studeer aan de opleiding Built Environment op hogeschool Zuyd in Heerlen. Verder ben ik een groot autoliefhebber, met name van Alfa Romeo’s.

Sanne Boots

Schipper Maasvendel
Hoi, ik ben Sanne. Dit wordt mijn 4e jaar als staflid en na 3 jaar roervendel word ik nu Schipper van het Maasvendel. Ik heb er zoals altijd veel zin in en ik weet zeker dat het een super leuk jaar gaat worden! Buiten waterscouting studeer ik Werktuigbouwkunde op de Hogeschool Fontys in Venlo.

Brechje Lamerigts

Hoi! Ik ben Brechje, dit is mijn derde jaar als DV staflid! Doordeweeks studeer ik logopedie in Nijmegen. Ik heb super veel zin om er met de kinderen een topjaar van te maken!

Cheyenne Fonteijn

Hallo ik ben Cheyenne, na twee jaar druppelvendel leiding te zijn en een jaar Roervendel, ga ik dit jaar weer terug naar het Druppelvendel om er een super jaar van te maken met de kids! Door de weeks studeer ik Mechatronica op de Hogeschool Fontys in Eindhoven.

Kim Obbens

Hoi ik ben Kim, dit jaar wordt mijn tweede jaar druppelvendel leiding.

Anne Sophie de Neef

Hoi, ik ben Anne Sophie. Dit is mijn eerste jaar als leiding van het druppelvendel en ik heb er superveel zin in! Buiten scouting zit ik op 6 vwo.

Max Seegers

Heyhey, ik ben Max, ik ben nu voor het 5e jaar roervendel staf! Naast het leiding zijn studeer ik International Marketing op Fontys Venlo.

Jitse Bax

Hoi, ik ben Jitse. Nadat ik 8 jaar als jeugdlid op scouting heb gezeten, ben ik dit jaar voor de tweede keer leiding bij het Roervendel! Door de weeks doe ik een opleiding tot basislasser.

Robin Leistra

Hoi, ik ben Robin. Dit wordt mijn eerste jaar als roervendel staf. Ik heb er heel erg veel zin in! Ik zit dit jaar in 6 vwo.

Bryan Cox

Hoi! Ik ben Bryan, dit zal mijn 1e jaar worden als staflid voor het Roervendel! Verder studeer ik technisch specialist personenauto's in Helmond.

Thijs Heijman

Hoi ik ben Thijs, ben lid van de Technische Staf (TS) en houdt me bezig met het onderhoud aan De Cirkel.

Jorick Martens

Hoi ik ben Jorick, ik ben dit jaar voor het tweede jaar TS. Daarvoor ben ik drie jaar staflid geweest bij het Roervendel. Ik zit nu in mijn laatste jaar van Werktuigbouwkunde aan de TUe in Eindhoven.

Dorus Lamerigts

Hoi ik ben Dorus. Na drie jaar staflid bij het druppelvendel te zijn geweest, ga ik nu mijn 3e jaar in als Technische staf

Jochem Lokkart

Schipper Maasvendel
Hoi ik ben Jochem, na 5 jaar staflid te zijn van de vendels begin ik nu bij de Technische staf. Ik studeer werktuigbouwkunde in Eindhoven.

Djowie Obbens

Hoi! Ik ben Djowie. Dit wordt mijn 3e jaar als leiding en dit jaar ben ik actief bij de Technische staf. Door de week studeer ik in Leeuwarden.