Onze stafleden

Yari Kraak - Hoofdleiding

Hoi ik ben Yari. Dit jaar is mijn vijfde jaar als staflid en eerste jaar als Hoofdleiding. Daarnaast ben ik dit jaar staflid van het Maasvendel, na vier jaar staflid van het Roervendel te zijn geweest. Ik heb er net als afgelopen jaren ontzettend veel zin in om er een geweldig jaar van te maken! Door de weeks studeer ik Wiskunde op de Radboud universiteit in Nijmegen.

Marla Neumann - Schipper Druppelvendel

Hoi ik ben Marla, dit jaar voor het derde jaar staflid bij het Druppelvendel. Ik studeer Juridisch medewerker en werk bij het openbaar ministerie in Maastricht. Ik heb er zin in!

Jorick Martens - Schipper Roervendel

Hoi ik ben Jorick, ik ben dit jaar Roervendel schipper. Afgelopen twee jaar ben ik staflid geweest bij het Roervendel. Ik zit nu in mijn tweede jaar van Werktuigbouwkunde aan de TUe in Eindhoven.

Jochem Lokkart - Schipper Roervendel

Hoi ik ben Jochem, ik ben nu voor het derde jaar staflid van het Roervendel en dit jaar samen met Jorick Schipper van het Roervendel. Ik studeer werktuigbouwkunde in Eindhoven.

Lee Smeets - Schipper Maasvendel

Hoi ik ben Lee. Ik ben nu voor het derde jaar staflid bij scouting. Dit jaar ben ik voor het eerst schipper van het Maasvendel. Dit jaar is het mijn taak om de vrouwelijkheid binnen het Maasvendel hoog te houden.

Erik Hernaamt

Hoi! Ik ben Erik, dit jaar wordt mijn tweede jaar als leiding bij de drupppels. Vorig jaar was ik er een jaartje niet bij, maar ik ben blij om weer terug te zijn!

Dorus Lamerigts

Hoi ik ben Dorus. Dit jaar voor het derde jaar staflid bij het druppelvendel. We gaan er een mooi jaar van maken!

Olivia Parren

Hoi ik ben Olivia. Ik ben dit jaar voor het eerst druppelvendel staflid en heb er heel veel zin in!

Cheyenne Fonteijn

Hoi ik ben Cheyenne, eerstejaars druppelvendel staflid.

Sanne Boots

Hoi ik ben Sanne. Dit jaar voor het eerst Roervendel leiding!

Lianne Berden

Hoi! Ik ben Lianne en ben dit jaar voor het eerst staflid bij het Roervendel! Door de week studeer ik in Zeeland, maar ik kom met veel plezier elk weekend weer naar Roermond!

Bas Peters

Ik ben Bas. Dit jaar voor het eerst leiding bij het Roervendel.

Lars Wintels

Ik ben Lars, staflid bij het Roervendel. Dit jaar voor het eerst!

Thijs Heijman

Hoi ik ben Thijs, ben lid van de Technische Staf (TS) en houdt me bezig met het onderhoud aan De Cirkel.