Onze stafleden

Yari Kraak

Hoofdleiding
Hoi! Dit wordt mijn zesde jaar als staflid en mijn tweede jaar als Hoofdleiding. Naast hoofdleiding ben ik dit jaar periodiek druppelvendelleiding. Afgelopen jaren ben ik vier jaar staflid bij het Roervendel en een jaar staflid bij het Maasvendel geweest. Ik heb er net als afgelopen jaren ontzettend veel zin in om er een geweldig jaar van te maken! Tussen de opkomsten door studeer ik voor de Master Wiskunde op de Radboud universiteit in Nijmegen.

Olivia Parren

Schipper Druppelvendel
Hoi, ik ben Olivia. Dit word mijn 2e jaar als Druppelvendel leiding en 1e jaar als schipper, en ik heb er enorm veel zin in!

Sanne Boots

Schipper Roervendel
Hoi, ik ben Sanne. Dit wordt mijn 2e jaar als Roervendel leiding, en mijn 1e jaar als schipper. Ik heb zoals altijd veel zin in, en ik weet zeker dat het een super leuk jaar gaat worden! Buiten waterscouting studeer ik Werktuigbouwkunde op de Hogeschool Fontys in Venlo.

Erik Hernaamt

Schipper Maasvendel
Hoi! Ik ben Erik, na twee jaar druppelvendelstaflid te zijn ben ik dit jaar voor het eerst Maasvendelstaflid en schipper!

Cheyenne Fonteijn

Hallo ik ben Cheyenne, ik ben nu tweedejaars staflid bij het Druppelvendel. Ik heb er net zoals afgelopen jaar er super veel zin in en ik weet zeker dat dit jaar, net zoals alle andere jaren, een super leuk jaar gaat worden! Door de weeks studeer ik Mechatronica op de Hogeschool Fontys in Eindhoven.

Brechje Lamerigts

Hoi! Ik ben Brechje. Ik ben dit jaar voor het eerst staflid bij het Druppelvendel en ik heb er mega veel zin in!

Marloes van den Ham

Hoi, ik ben Marloes. Ik ben dit jaar voor het eerst staflid bij het druppelvendel.

Djowie Obbens

Hoi! Ik ben Djowie. Dit wordt mijn eerste jaar als leiding bij het druppelvendel.

Bas Peters

Ik ben Bas. Dit jaar voor het tweede jaar leiding bij het Roervendel.

Lars Wintels

Ik ben Lars, staflid bij het Roervendel. Dit wordt mijn tweede jaar als leiding bij het Roervendel.

Noor Goossens

Hallo ik ben Noor. Dit word mijn eerste jaar als roervendel staf en ik heb er super veel zin in! Ik studeer docent beeldende kunst en vormgeving in Maastricht.

Luca Creemers

Hoi! Ik ben Luca. Ik ben dit jaar voor het eerst leiding bij het Roervendel.

Jochem Lokkart

Hoi ik ben Jochem, na drie jaar Roervendelstaflid te zijn geweest, ben ik dit jaar voor het eerst Maasvendel staflid. Ik studeer werktuigbouwkunde in Eindhoven.

Thijs Heijman

Hoi ik ben Thijs, ben lid van de Technische Staf (TS) en houdt me bezig met het onderhoud aan De Cirkel.

Dorus Lamerigts

Hoi ik ben Dorus. Na drie jaar staflid bij het druppelvendel te zijn geweest, ben ik dit jaar TS.

Jorick Martens

Hoi ik ben Jorick, ik ben dit jaar TS. Afgelopen drie jaar ben ik staflid geweest bij het Roervendel. Ik zit nu in mijn derde jaar van Werktuigbouwkunde aan de TUe in Eindhoven.