Word lid!

Lijkt het je leuk om bij Waterscouting te zitten? Lekker te kanoen of te zeilen? Gezellig met vrienden en vriendinnen elke zaterdag opkomst van 13:30 tot 17:00, en in de zomer een week kamp? Ben je tussen de 8 en 18 en heb je je zwemdiploma B? Dan is waterscouting misschien wel iets voor jou!

Je kan altijd een keer mee komen kijken. Stuur dan een mailtje naar leiding@beatrixgroep.nl of gebruik het contactformulier hiernaast en we nemen over het algemeen binnen een week contact met je op! Ook voor alle andere vragen over lid worden kan je hier terecht!

Als je je nu meteen wilt aanmelden kan je onderstaand aanmeldformulier invullen en mailen naar bovenstaand mail-adres. Het kan wel zo zijn dat de vendels in bepaalde leeftijdscatagoriën al vol zitten, als dit het geval is zullen we dat zo snel mogelijk melden. Het is dan wel mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.
De contributie bedraagt jaarlijks € 155,-. Het voorjaars- en herfstweekend en het zomerkamp brengen daarnaast nog los kosten met zich mee.

Aanmeldingsformulier

Om lid te worden, of voor vragen aan de leiding.

    '